hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Musica Vermella is a netlabel created as a link between Barcelona and Berlin releasing music in digital and free format and under Creative Commons licenses.

Música Vermella is Dubstep, is HipHop, is IDM, Bass music, Breakcore, Concrete Music, is Grime, Dub, Wonky, Breakstep. Is music, red music.

* * *

Som tot allò que ens agrada transmetre, fruit d’emocions d’arrels molt diverses, i ens recolzem en l’execució de sons i sorolls, organitzats o no, que rebenten tot allò que ens molesta, que idolatren les coses precioses, i que es perden en l’aire per generar coses noves. Que es mesclen amb les olors i les imatges, amb els tactes, i que exploten. Exploten.
Música Vermella és un netlabel creat en un vincle entre Barcelona i Berlín, orientat a la difussió d’idees i sensacions en forma de música electrònica i experimental, en format digital gratuït i sota llicències Creative Commons.

Música Vermella és Dubstep, és HipHop, és IDM, Breakcore, Música Concreta, és Grime, Dub, Wonky, és Breakstep: és música, música vermella.

Prenem l’adjectiu “vermell” per definir la nostra música com a resposta al gris de les societats ofegades en aquest fluxe d’assassins agradables però fulminants, assassins en forma de lleis, en forma de monedes i en forma de líders. Un gris que és perpetu i que s’allarga, sempre multiplicant les múltiples tonalitats del gris. Vermell és passió i somnis de foc, la tranquilitat de crear i reproduir situacions en l’espai i/o en el temps, agradables i místiques, precioses i molestes, vermell de llocs, vermell de moments, vermell el so, vermelles les idees.

Música Vermella electronic and experimental netlabel, Barcelona/Berlin, Spain

Follow
 • A Comment on trash van traxxx's
  Play
  Trash live set at 17.11
  on October 02, 2010 21:54
 • A Comment on xtrngr's
  Play
  Bell mountain
  on September 22, 2010 00:28

  Genial. Sublim. M'encanta.

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
  Click to enter a
  comment at
  0.00