hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

WAVE FESTIVAL - 4 AUGUST

Twiske, Amsterdam

Silent Servant (live) / Soundstream / Ion ludwig (live) / ESHU
/ Carlos Valdes / Brent Roozendaal / Tom Liem & Jean Pierre Enfant
/ Tommy Kornuijt / Jaime Frias /Ferdi Blankena & Sense Unique

▬▬▬ Tickets ▬▬▬
€18,50 - https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/GD9V9J8N

BREAKFAST CLUB & LET slaan op zaterdag 4 augustus de handen ineen en brengen met WAVE een fris en intiem festival waarbij goede muziek, een loepzuiver geluidssysteem en een heleboel lieve mensen die samen komen aan de wateren van het prachtige Twiske de basis vormen voor een heerlijke dag. Kaarten zijn voor 18,50 euro verkrijgbaar en het aantal is beperkt.

datum: zaterdag 4 augustus 2012
tijd: 11.00 tot 23.00 uur
locatie: Paviljoen ’t Twiske
info: www.wavefestival.nl

▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬

Meer info:

Op zaterdag 4 augustus organiseren The Breakfast Club en Les Enfants Terribles de eerste editie van Wave festival bij Paviljoen ’t Twiske. Een intiem feest waar naast de BFC en LET residents Silent Servant (live), Soundstream, Ion Ludwig (live), ESHU, Carlos Valdes en Ferdi Blankena & Sense Unique hun geluidsgolven door de lucht komen verspreiden. Door maar vooral ook vóór liefhebbers.

Silent Servant (US) is als lid van het Sandwell District label een naam die synoniem staat aan eigentijdse kwaliteits-Techno, een kwalificatie waar de jongens van ESHU trouwens ook een goede gooi naar doen. Een speciale b2b van Jean Pierre Enfant en Tom Liem maakt - aangevuld met sets van Carlos Valdes en Jaime Frias - de Techno stage overcompleet.

Soundstream (DE), ook wel bekend als Soundhack of zelfs als de helft van het duo Smith’n’Hack, voorziet de House stage van een gezonde dosis met disco doorspekte feestmuziek. Tel hier de op Zip’s leest gestoelde liveset van Ion Luwdig, de zomerse b2b van Ferdi Blankena & Sense Unique, de ons aller bekende Tommy Kornuijt en natuurlijk Drift vedette Brent Roozendaal en je hebt een 'party like there’s no tomorrow' garantie van heb ik jou daar.

Stel je voor, je reist af naar een natuurgebied vlak buiten Amsterdam om daar buiten in de zon - een dag lang - het leven te vieren in het gezelschap van maximaal negenhonderdnegenennegentig gelijkgestemden. Op deze prachtige locatie aan het water garandeert bovenstaande muzikale Tour de Force, voorzien van een kwalitatief geluidssysteem, een hedonistische dansmanifestatie pur sang. Zeg nou zelf, veel meer heb je toch niet nodig?

WAVE FESTIVAL Amsterdam, Netherlands

Follow
 • WAVE FESTIVAL PODCAST 003 - Soundstream Artwork

  WAVE FESTIVAL PODCAST 003 - Soundstream

  WAVE FESTIVAL on July 17, 2012 20:00

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
  Click to enter a
  comment at
  0.00