hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Robby Raveto de nieuwe ‘’Martin Garrix’’

Robby Raveto, de nieuwste sensatie op dance gebied. Met zijn uitstekende producties die keer op keer van uitzonderlijke kwaliteit zijn en waar Robby Raveto iedereen mee verrast. Robby Raveto staat voor kwaliteit die u van een professional verwacht en de spontaniteit van een jonge ambitieuze jongen. Die de uitdaging elke dag aan gaat met de elementen van muziek, zijn motto is ook door elke dag te doen leer ik het meeste en dat motto houd hij ook vast.

Robby Raveto produceert elke dag zodat hij u wekelijks gaat verrassen met een nieuwe track/floorfiller. Dit doet Robby Raveto in de stijlen electro- en progressive house daarbij maakt hij ook moombahton, trap en dubstep. Diversiteit heeft deze jonge producer/dj zeker in huis.

Op 14 Februari maakt Robby Raveto zijn entree in de muziek industrie,hierbij heeft 3 tracks gelanceerd die u gratis kunt downloaden op zijn soundcloud profiel.

Sinds kort heeft Robby Raveto zich aangesloten bij Full House Bookings. Een jong boekings bureau die een frisse wind blaast in het artiesten leven. Met eigen concept ontwikkelingen, die deze zomer uitgevoerd zullen worden in de Full House Bookings club tour.

Robby Raveto is exclusief te boeken via Full House bookings.
Voor meer informatie kijkt u dan op www.fullhousebookings.nl

Like ook zijn facebook pagina:
https://www.facebook.com/robbyraveto

Robby Raveto Robby Raveto, Ede, Netherlands

Follow

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00