hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Per-fekt startet opp sin karriere i 2002 med partneren sin Victior under duoen ”Først In Fanteri”, de hadde godt over hundre konserter sammen over hele Norge. Senere startet han opp livebandet ”ubudn Gjest” der han selv er vokalist, frontfigur og låtskriver. De ga ut en demo i 2009 med navnet ”Situasjoner I Toner”.
Nå går han solo og jobber for tiden tett med produsenten og artisten Lopez. Sammen har de gitt ut gratis EP`n ”Den Som Venter På Noe Godt…” som nærmer seg tusen nedlastninger. (Last den ned på media siden her på hjemmesiden). De er godt i gang med etterfølgeren, men det er enda ikke satt noe dato for slipp.
Per-fekt har varmet opp for artister som Madcon, Gatas Parlament, Admiral P m.m. Han har også jobbet med noen av de tyngste navnene i Norsk rap. Per-fekt jobber hardt med musikken og har et ønske om å komme seg ut og fram til et bredere publikum, dette gjør Per-fekt til en av landets mest hardtarbeidende og kreative artister. Han elsker å stå på scenen og gjør alt for å gi publikum en uforglemmelig musikkopplevelse.

Per-fekt Per R Amdam, Oslo, Norway

Follow

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00