hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Music and art, producer dj, Founder and partner of "Fabrics of Culture, a collective which brings artist together! I produce music for fashion shows, movies and for fun and experiment in sounds

dutch:
Morscode (Mor's Code), ter introductie, ik produceer jazzy hiphop beats, en af en toe een lekker house plaatje! Als het om muziek draait is mijn doel over het algemeen, de luisteraar opnieuw te laten leren luisteren naar muziek, ook als dj zie ik mijn playlist als een cadeau voor het publiek! Goed voorbeeld de Afmix willen labels tegenwoordig helemaal punt gaaf en hetzelfde hebben. Maar ik ben van mening dat muziek organisch en dynamisch mag blijven, misschien komt dat omdat ik uit bandjes kom en van jazz houdt. Een bas harder zetten of feedback meer nadruk geven kan zorgen voor een te hoge resonantie maar wat als dit ervoor zorgt dat de andere elementen er net anders in balans uitkomen? Dit experiment dat is wat ik tof vindt, wanneer ik getriggert word om stukjes uit de muziek te filteren en echt te horen wat er bedoelt wordt. Dit probeer ik zelf ook neer te zetten.

Naast muziek maak ik arty dingetje en behoor ik tot de Fabrics of Culture Collective, waarvan ik de founder ben in samenwerking met Pepijn rinzema en Antoni van der Helm, Jordi Nooijen en de rest van de Fabrics familie! We werken kei hard om het raakvlak in Den Bosch en Nederland op te zoeken tussen de samenlevingen sigmaten waaruit Cultuur als 1 vloeit. We zijn heel breed en dat houd het fris! Multidisciplinair and selfmade. Think and then Just do it mentaliteit.

Contact me for bookings or other information at: Fabrics.w2@gmail.com

MORSCODE ART//MUSIC Morrison Bramervaer., Den Bosch, Netherlands

Follow
 • Sensi Sye - Saying ( Preview ) Artwork

  Sensi Sye - Saying ( Preview )

  Sensi Sye on August 10, 2014 18:31
 • DOC Mastermind - KngHeero (OUT NOW) Artwork

  DOC Mastermind - KngHeero (OUT NOW)

  Italdred on April 04, 2014 17:27
 • Doc Heller - Creation (OUT NOW) Artwork

  Doc Heller - Creation (OUT NOW)

  Italdred on April 08, 2014 20:34
 • Cazal Organism - Aaliyah's In The Booth Artwork

  Cazal Organism - Aaliyah's In The Booth

  Cazal Organism on July 11, 2013 00:03
  Hip-Hop
 • Two Laid Artwork

  Two Laid

  Krankjoram on July 29, 2014 18:46

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
  Click to enter a
  comment at
  0.00