СуевериЕ

M.H.J1 on June 19, 2013 12:19

Play
0.00 / 35.54
Hide the comments

Uploaded by

 • Report copyright infringement

  More tracks by M.H.J1

  Кафана +реклама!

  36 Минути лето

  И додека трагате по детелината со четири ливчиња.. чујте шо ви следва од страна на лоша среќа. И башка... духојте, добри лоши кој ги верва кој не. Кој гиповикал знае, тој што нема пробано мора барем најмалку 5 пати, не за друо дека гостите многу ќе му се интересни, ама да проба неколку различни начини на нивното канење.
  ***
  Од почетокот... дефиниција за лоша среќа нема. Едноставно не ви одат работите од рака. Одите в кафана – затворена е, штиклите шо ги меркате- ги нема повеќе или полошо го нема вашиот број, ви врни на свадбата или пак го загинваш магнетот и не можиш бубицата да си ја извајш итн.
  Или едноставно типот оди и на грбот за 20 часа си ги тетовира ликојте од сопругата и двете ќерки, плаќа 1000 фунти за на крај жена му, да да таа чија фаца е истеовирана на сопругот, си најде 25 годишен Латвиец и одлучи да замини со него и да играт happily ever after.

  Add a new comment

  You need to be logged in to post a comment. If you're already a member, please or sign up for a free account.

  Share to WordPress.com

  If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
  Add a comment 0 comments at 0.00
   Click to enter a
   comment at
   0.00