hide

About

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa. Ensin oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimessa alkoi soida Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang.

Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattaa hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan. Vuonna 2006 eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja pitkäaikainen unelma alkoi saada täyttymyksensä. Alkuvuodet mentiin levittäessä Hardgrooven ilosanomaa, mutta pikku hiljaa soundiin tuli myös housempia sävyjä. Tällä hetkellä Individual soittelee tribal tech-housea, progea, mutta edelleen myös teknoa. Kaikenlainen heimokolina ja syvät rummut ovat tämän miehen sydäntä lähellä.

Vuonna 2006 myös bilejärkkäys hiipi pikku hiljaa mukaan kuviohin. Kahtena kesänä peräkkäin järjestettiin one-off-event tyylisenä Das Boot-klubitapahtuma idyllisessä Kotkan Varissaaressa, kun Hollen isännöimän Das Bootin varsinainen pitopaikka oli seilannut Helsinkiin. Vuonna 2008 "Indi" eksyi puolivahingossa The Ultimate Sound-nimisen klubin toimintaan, josta syntyikin Spacehouse, muutaman nuoren ja vähemmän nuoren, mutta yhtä innokaan paikallisen klubbaajan ja tiskijukan uusin tulokas kotkalaisella bilerintamalla. Puolivahingossa syntyi myös Club Terraza, house-pohjainen pikkuklubi, jota on kesäisin järjestetty Kotkan Toriterassilla. Tämän lisäksi Individual on vaikuttaa myös Bujashaka-klubin taustajoukoissa.

"Teknokulttuuri merkitsee minulle hyvin paljon jo pelkästään siinä vallitsevan asenteen ja fiiliksen vuoksi. Se PLUR oikeasti on olemassa, kun vähän kaivelee. Ihan parhaita kavereita on tullut saatua ja tutustuttua muihinkin hienoihin ihmisiin. En päivääkään vaihtaisi pois. Toivon mukaan pystyisin tarjoilemaan teille settieni ja niiden tapahtumien, joita olen mukana järjestämässä, kautta paljon hyvää tuulta ja meininkiä, sekä ennen kaikkea teknon ilosanomaa."

-Tero Taxell

For bookings, go to: http://beatsy.co/artists/terotaxell

Individual_fin   Tero Taxell, Kotka, Finland

Follow
 • A Comment on Alec Hall's
  Play
  Prodigy - Smack My Bitch Up (Alec Hall Private ... at 5.07
  on April 18, 2014 12:24
 • A Comment on Alec Hall's
  Play
  FunkyDee - Melancho (Alec Hall Remix) [Karia Pr... at 1.31
  on December 20, 2013 22:39

  Huusiko joku "kesä"?

 • A Comment on Orkidea's
  Play
  Orkidea - Unity 10th Anniversary (4,5h Trance &... at 47.26
  on November 26, 2013 20:43
 • A Comment on FINRG Recordings's
  Play
  DJ Rx - Codex at 19.39
  on July 03, 2013 19:02

  Wicked! Brings back good memories.. :))

 • A Comment on Dr. Fill & Ivana Jack's
  Play
  Dr. Fill & Ivana Jack - Live 01.12.12 X-Rust Pr... at 14.02
  on December 20, 2012 19:48

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
  Click to enter a
  comment at
  0.00