hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Giovanni Van Der Beek ook wel bekend als 'Givaro B' is geboren in 1997. Sinds zijn kinderjaren heeft hij al gevoel voor ritme en muziek, wat steeds uitgebreider werdt. Vanaf zijn 11e jaar wist hij al dat hij een beroemde DJ wilde worden.

Sinds 2011 is hij resident DJ bij Jongerencentrum De Poort. Hij draait veel op jongerenparty's en verjaardagen..

In de regio S-Hertogenbosch/Noord-Brabant werd 'DJ GIVARO B' steeds bekender en hij wordt dan ook voor vele feesten en partijen geboekt. Hij draait verschillende soorten muziek stijlen maar hij richt zich vooral op Latin House.

In de toekomst zou hij heel graag op de bekende feesten willen draaien zoals: Tommorowland Om zijn droom nog meer in werkelijkheid te brengen. hij is nu ook bezig met het produceren van zijn eigen nummers. Het produceren gaat goed hij heeft al 2 nummers wie uit zijn gebracht op labels. hij is er ook elke dag mee bezig

2014
Inmiddels heeft Givaro B veel optredens gehad , ook vaak in het voorprogramma gestaan van bekende artiesten zoals (Blasterjaxx, Biggi , Young Belegen , Jeroen Post , Jayh) , ook heeft hij dit jaar de DJ Contest van Cafe De Cinq Gewonnen dit bewijst veel dat hij veel Talent heeft in DJ'EN , ook heeft Givaro B een nieuwe release [RI JANERO] samen met Tristen R uitgebracht op Afro Beat Records deze track heeft veel Drums (Latin) met een Speciale Vocal ! Vol energy!

BUY [RI JANERO] HERE :
http://www.beatport.com/release/ri-janero/1297405

Info/bookings:
Email: Givaro-B@hotmail.nl

Givaro B Giovanni Van der beek, Denbosch, Netherlands

Follow
 • Play
  0.00 / 3.00
  Hide the comments
 • Let's Rock! (Original Mix) Artwork

  Let's Rock! (Original Mix)

  Groove Boyz on July 25, 2014 01:31
 • edm
  Play
  0.00 / 1.36
  Hide the comments

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
  Click to enter a
  comment at
  0.00