Tàpies. L'ànima al cos. Conferència de Jean-Luc Nancy.

Fundació Antoni Tàpies(4) on July 23, 2013 12:12

Art
Play
0.00 / 1.12.42
Hide the comments

Stats for this track

This Week Total
Plays 11
Report copyright infringement

Conferència al voltant de l’exposició temporal Antoni Tàpies. Cap braços cames cos a càrrec del filòsof Jean-Luc Nancy.

Jean-Luc Nancy, filòsof francès (Bordeus, 1940), és professor emèrit de la Universitat d’Strasbourg. Ha estat professor convidat en universitats de Berlín, Berkeley, Irvine, San Diego, Colònia i Palerm. La seva consideració del cos com a certesa confusa, com una tendència de la història d’Occident en la qual apareix allò desastrós, i que posa en evidència l’angoixa , conflueix amb el discurs de l’exposició. Nancy és autor, entre d’altres, d’assaigs com ara La communauté désoeuvrée, París: Christian Bourgois, 1983; Corpus, París: Métailié, 1992; Le regard du portrait, París, Galilée, 2000.
http://fundaciotapies.org/site/spip.php?article7429
....................
Conferencia sobre la exposición temporal Antoni Tàpies. Cabeza brazos piernas cuerpo a cargo del filósofo Jean-Luc Nancy

Jean-Luc Nancy, filósofo francés (Burdeos, 1940), es profesor emérito de la Universidad de Estrasburgo. Ha sido profesor invitado en universidades de Berlín, Berkeley, Irvine, San Diego, Colonia y Palermo. Su consideración del cuerpo como certeza confusa, como una tendencia de la historia de Occidente en la que aparece lo desastroso, y que pone en evidencia la angustia, confluye con el discurso de la exposición. Nancy es autor, entre otros, de ensayos como La communauté désoeuvrée, París: Christian Bourgois, 1983; Corpus, París: Métailié, 1992; Le regard du portrait, París: Galilée, 2000.
http://fundaciotapies.org/site/spip.php?article7430

Add a new comment

You need to be logged in to post a comment. If you're already a member, please or sign up for a free account.

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00