Track artwork

Alba Ecstasy - The Hollow Man

ElectroBlog Ro - 1 Year on January 31, 2012 11:18

  Electronical

Stats for this track

This Week Total
Plays 2 1754
Comments 14
Favoritings 11
Downloads 100
Report copyright infringement

In 1 Group

More tracks by ElectroBlog Ro - 1 Year

S-A LANSAT Enciclopedia muzicii electronice româneşti !

Suufi Astrolab - Pistil

Adrian Lungu - Together

Alexandru Nuca - Meditation Three

Bogardo's Way - Aici numa gresheli se fac

View all

DOWNLOAD ALL - http://tinyurl.com/7tofu3x

Compilatia aniversara "ElectroBlog Ro - 1 Year"

In urma cu un an, in anul 2011, am pornit o initiativa de promovare a adevaratelor valori ale muzicii romanesti, electronica in special, dar am insuflat libertatea "jonglarii" libere cu orice stil muzical, calitatea fiind singura conditie. Cu timpul ElectroBlog Ro v-a oferit articole inedite despre inceputurile fenomenului electro in Romania, v-au fost prezentati numerosi artisti si branduri de succes, interviuri si mixuri realizate special pentru voi, v-am propus evenimente si multe altele. Toate acestea in stransa relatie cu feedback-ul vostru, mereu aproape de voi, astfel incat am evoluat si am construit impreuna acest site, acest colectiv pana la urma, ElectroBlog Ro.

Astfel, pe 1 februarie sarbatorim un an de la lansare printr-o compilatie distribuita gratuit sub o licenta Creative Commons, un amalgam de muzica foarte variata ca si stil muzical, pe care au semnat nume importante ale muzicii electronice romanesti precum Adrian Enescu, Alba Ecstasy, Brazda Lui Novac, Cristian Paduraru / Fire In Water, Dan Bazix, Daniel Dorobantu, Dreamlogik, Esemdi, Lemmy Caution, Makunouchi Bento, Nord, Platonic Scale, Radio Space Pop, Randomform, Sasa Liviu Stoianovici, Silent Strike, Suufi Astrolab. Multumiri artistilor pentru sprijin !

La fel cum am sustinut mereu, citeste, informeaza-te, apreciaza, respecta !

Alba Ecstasy - albaecstasy.ro
Mihail Adrian Simion a inceput sa experimenteze in anul 1996, cu un Junost-21. Trei ani mai tarziu pune bazele trupei Arca, alaturi de care colaboreaza timp de aproape un an in postura de clapetist si vocalist. Paraseste grupul si se dedica muzicii electronice in totalitate, reusind astfel ca numai in trei saptamani sa realizeze primul sau album, intitulat "Spiritual". O data cu mutarea sa in Bucuresti, anul 2004, viziunea lui asupra muzicii electronice se transforma si treptat trece de la muzica asistata de calculator la sintetizatoare hardware, devenind un pasionat de synth-uri. Proiectul Alba Ecstasy este focusat in prezent asupra muzicii de meditatie si relaxare, precum si coloane sonore pentru productii tv. Are o lista de peste 20 de albume pana la acest moment.
Piesa in cauza este una special realizata pentru aniversarea blogului, o creatie meditativa, experimentala, improvizatie compusa cu ajutorul Virus Ti2, Waldorf Blofeld si Korg Triton rack. O mare onoare si multe multumiri.

ElectroBlog Ro - 1 Year by Septimiu Moldovan is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. Based on a work at www.electroblogro.com.

Artwork by Septimiu Moldovan.

Special thanks: Adrian Enescu, Cristian Paduraru, Cristina Handrabur, Dan Bompa, Dan Handrabur, Daniel Dorobantu, Felix Petrescu, Ioan Titu, Mihail Adrian Simion, Mihnea Catalin, Nonel Motataianu, Salajan Mihai, Sasa Liviu Stoianovici, Sorin Paun, Suufi Astrolab, Sztakics Istvan Attila, Valentin Toma, Victor Mihailescu, Victor Popescu.

Released by: ElectroBlog Ro
Release date: Feb 1, 2012
"Alba Ecstasy - The Hollow Man" by ElectroBlog Ro - 1 Year is licensed under a Creative Commons License

14 Comments

14 timed comments and 0 regular comments

Add a new comment

You need to be logged in to post a comment. If you're already a member, please or sign up for a free account.

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00