hide

About

De Sluwe Vos's Upcoming Gigs
Thursday 17 April, 2014
Give Soul, Winkel Van Sinkel, Utrecht, Netherlands
Saturday 19 April, 2014
Kunstbende Workshop, TBA, Amsterdam, Netherlands
Saturday 19 April, 2014
Taets Art Gallery, Zaandam, Netherlands
Sunday 20 April, 2014
Paaspop Festival, De Heikampen, Schijndel, Netherlands
Thursday 24 April, 2014
Stairway to Heaven, Utrecht, Netherlands
Friday 25 April, 2014
Koningsnacht outdoor, Kromstraat, Delft, Netherlands
Friday 25 April, 2014
Junction - KONTRA LIVE SHOW, Sugar Factory, Amsterdam, Netherlands
See the full listing here
Powered by GigaTools

De Sluwe Vos(DJ)

Stijl:
House

Labels:
VEEE, Louche Records, Animal Play, Hotsenses Records, Dorcas, Big Flu Records, Freitag limited

Agressieve kicks, Rollende snares en Hats die door je trommelvlies snijden. Dit zijn de kenmerken van het geluid dat De Sluwe Vos produceert. Twintig jaar en met een enorme dosis passie en ervaring is Robert Vosmeijer klaar om zijn stempel op de Nederlandse House Scene te drukken.

Opgegroeid in een klein dorpje in de mist en schaduw van Deventer raakte hij op jonge leeftijd in contact met Techno en Minimal. Het was een Cd die hij kreeg van zijn Nederlands leraar wat hem deed beseffen dat dit is waar hij verder mee moest gaan. Na het aanschaffen van zijn eerste dj-set vond hij het nodig om zich op te geven voor Kunstbende. Waar hij 2e van Nederland werd. Dit gaf hem de kans om op erg jonge leeftijd in oa. Studio 80 en het westergas terrein te draaien.

In de loop van de jaren ontwikkelde Sluwe zijn geluid steeds meer. Tot op heden blijft zijn sound niet in 1 hokje te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat hij erg flexibel is. Met een enorme muzikale kennis en een platenkeus die uit een hele andere dimensie lijkt te komen tilt hij op elk moment de avond naar een ander niveau.

Ook de dingen die uit zijn studio komen blijven niet on-opgemerkt. Zo heeft hij al veel lof ontvangen van oa: Laurent Garnier, Horatio en Florian Kruse. Maar het begon pas echt te rollen toen zijn track : "All for the $$" op nummer 1 verscheen van de chart van Shlomi Aber en vervolgens te horen was in oa. The Womb in Japan. Met een opkomende release op Assembly Records en een remix voor Strøm kan je gerust stellen dat de wereld nog lang niet af is van zijn tracks.

Als dj heeft Sluwe al een aardige bagage aan ervaring. Zijn draaistijl is het best te omschrijven als hoogst energiek. De beste man is namelijk pas tevreden als hij bloedend zwetend en totaal gebroken de club uit gaat. Hierin neemt hij zijn publiek graag mee. Dit plan van aanpak heeft hem dan ook op veel plekken gebracht: Sziget, FORMAT, Studio 80 en met zijn gloednieuwe residentie bij Club Junx op zak kan je gerust stellen dat je de komende tijd nog veel van De Sluwe Vos gaat horen!

De Sluwe Vos   4 Lux, Slapfunk, Albion., Amsterdam.

Follow

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00