hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Contact/Info: denisvanalphen@gmail.com

The official website of Producer/Deejay Denis Van Alphen. Stay up to date with his new releases and remixes. Request a remix or book him for your future events.

http://www.denisvanalphen.be

Op 17 September 1991 zag de jonge belg Denis Van Alphen zijn eerste daglicht. Geboren en getogen in Antwerpen. Het werd al snel duidelijk dat Denis een voorliefde had voor muziek. Uren zat hij voor de platenspeler van zijn ouders plaatjes te versnellen en ze op te nemen op cassettes, om deze daarna aan elkaar te mixen. Op 12 jarige leeftijd kocht hij zijn eerste gitaar. Na twee jaar oefenen werd het tijd om iets op te nemen. Fl studio werd geïnstalleerd en zo ontdekte hij het digitaal producen. Vanaf toen was het meer dan duidelijk, EDM is zijn toekomst. Al zijn spaarcentjes werden gebruikt om de studio te bouwen. Door het kijken van studio fixes, van onder meer Nicky Romero, stapte Denis over naar Logic Studio. In de zomer van 2011 maakte Denis zijn eerste bootleg. Deze werd meteen een hit. Eindelijk kreeg hij aandacht van grotere Belgische en Nederlandse dj/producers. Eind 2011 kwam zijn eerste officiële track uit op Planet Scaldia Records. Snel daarop volgde een tweede release die enige tijd in de Itunes Dance Charts gestaan heeft. Vanaf dan ging het snel. Denis werd winnaar van een remix contest. Zijn tracks worden gespeeld in clubs en op dance radio's over héél België. Momenteel werkt Denis hard aan nieuwe tracks en remixes.

Contact/Info: denisvanalphen@gmail.com

http://www.denisvanalphen.be

denisvanalphen Denis Van Alphen, Antwerp, Belgium

Follow
 • Denis Van Alphen - Klumsi (PREVIEW) Artwork

  Denis Van Alphen - Klumsi (PREVIEW)

  denisvanalphen on February 23, 2013 16:12

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
  Click to enter a
  comment at
  0.00