hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

De oorsprong van mijn liefde voor muziek is te vinden bij mijn vader, deze heeft namelijk een Surinaamse achtergrond en zo kreeg ik met veel dancehall, reggaeton en salsa/latin invloeden te maken. Mijn interesse lag daarom in het begin vooral bij latinhouse en moombathon, maar nu richt ik mij ook op hiphop, rnb en techno. Ik heb in de afgelopen jaren veel liefde gekregen voor al deze stijlen.

Rond mijn 16e jaar begon ik me steeds meer te verdiepen in de muziek en dan vooral het maken van muziek. Allereerst begon ik op mijn computer mixen te maken en deze kon ik later op het online audioplatform Soundcloud posten en zo werd het mogelijk mijn muziek aan een steeds breder publiek te laten horen. Ook ging ik mij verdiepen in het technische gedeelte en allereerst spaarde ik voor een simpele midi controller. Om te oefenen had ik meer apparatuur nodig en deze leende ik dan van kennissen en vrienden, dit was mogelijk omdat ik me in een vriendenkring bevind met veel andere Dj’s. Zij hebben me, niet alleen met de apparatuur, maar ook met het geven van tips op alle gebieden rondom het Dj zijn, enorm geholpen.

Het echte draaien begon hier en daar op huisfeestjes en strandfeesten, dit deed ik allereerst voor de lol maar ook met het oog op andere mensen te kunnen laten zien wat ik kan. Ook op school werd het erg gewaardeerd en dus mocht ik op verschillende gala’s en schoolfeesten staan, hierbij kreeg ik dan ook veel support van schoolvrienden. Door zowel schoolvrienden als buitenschoolse vrienden, die ook in het DJ vak zitten, kreeg ik de kans om voor het eerst in een Amsterdamse club te draaien. Hierna volgde er steeds meer in onder andere Panama, Odeon, Escape, Club Home, Sugarfactory en Club Legend (Almere).

Ook heb ik mee gedaan aan Kunstbende 2011 categorie DJ Amsterdam en daar ben ik bij de 5 beste dj’s van Amsterdam terecht gekomen. Door het draaien in verschillende clubs ben ik in contact gekomen met de winnaar van Beauty and the beat en nog een populaire vrouwelijke Dj, die mij sindsdien mede helpen om bij meerdere feesten te draaien.

Tegenwoordig draai ik vooral op open-minded feesten voorbeelden hiervan zijn Glow, WMNZR, My Crush en Girls Night Out waarvan sommige deel uitmaken van de Im So Into Events. Om de zo veel tijd post ik een mix op Soundcloud om mijn publiek steeds meer te vergroten.

In de toekomst sta ik open voor alles, ik wil namelijk vooral veel ervaring op doen en samenwerkingen aangaan om te leren. En bij leren denk ik ook aan het produceren, daar wil ik zeker meer tijd in gaan steken. Mijn doel is natuurlijk een contract aan te gaan, steeds hoger op te komen en uiteindelijk zowel nationaal als internationaal doorbreken als vrouwelijke Dj. En daarbij denk ik als eerste aan festivals zoals Latin Village of natuurlijk Awakenings!

Delleney Maertoz Melissa Martodimedjo, Amsterdam, Netherlands

Follow Share a track
  • Moombahton/Trap
  • Moombahton
  • Moombahton
  • Latinhouse

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00