hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

Van piratenradio tot een vast programma: het overkwam de Crazy Night Shift. In de zomer van 2012 experimenteerde Tim Arets met verschillende facetten van het maken van radio. Na een zomer experimenteren op spontane tijdstippen in de avond en nacht (vandaar de naam 'Crazy Night Shift', je wist nooit wanneer het begon) heeft hij zijn kennis in de praktijk gebracht.

Maar een 538 of 3FM hitprogramma werd het niet. Er is namelijk maar één doel bij dit programma: het promoten van ondergewaardeerde muziek. Dat, samen met verslaggeving van festivals, concerten en meer is de Crazy Night Shift. Waar de scheiding ligt tussen gevestigd en 'opkomend' talent, is puur op gevoel, maar zolang er genoeg aandacht blijft voor verschillende hoeken uit de muziek, is de Crazy Night Shift een fijn, breed programma met voor ieder een muzikaal onontdekt snoepje.

Elke zondagavond van 8 tot 10 te horen via de website. Luister naar Crazy Night Shift!

Informatie:
Presentator: Tim Arets
Co-host: Sjoerd van den Berg
Contact: crazynightshift@rtvnijmegen1.nl

Crazy Night Shift Fest Crazy Night SHift, Nijmegen, Netherlands

Follow

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00