hide

Need a gift for a gifted musician?

The SoundCloud Premium accounts also come as virtual gifts and it takes only two minutes to get one. Head over to our Gift page and check out the different Premium accounts starting at only €29 per year.

Gift page

About

BastArt "БАСТИЛИЯ", 2010

Страна: Россия - Франция
Жанр: поп-рок
Год выпуска: 2010
Продолжительность: 58:51

Трэклист:
01. сон 3:45
02. fou roux 3:46
03. лед 3:44
04. грусть 3:29
05. дрезден 4:02
06. яблоко 3:49
07. тень 3:54
08. амальгама 4:29
09. бастилия 3:25
10. птица 5:13
11. rêve 3:45
12. fou roux 3:46
13. glace 3:40
14. tristesse 3:28
15. amalgame 4:29

Участники проекта:

Диана Поленова – вокал, бэк-вокал
Григорий Дулесов – тексты, музыка
Николай Дулесов – музыка, тексты
Игорь Шацкий – аранжировка, все инструменты, запись, сведение
Игорь Князев – запись, сведение
Frank MARQUET - перевод
Александр Поленов – запись вокала
Дмитрий Геллер и Анна Карпова – оформление альбома

а также

Яна Мирошникова – скрипки
Татьяна Дмитриева – виолончель
Наталия Щедрина – фортепиано (fou roux)
Тимур Гауф - мастеринг

аранжировка, запись, сведение – The Black Box Studio, Воронеж
запись вокала - AplexStudio, Москва

Об участниках проекта:

Диана Поленова (певица)
Дискография:
2010 Диана Поленова & BastArt «Бастилия»
2010 Diana Polenova & M-FACE «TEST-DRIVE so smooth…»
2007 A`cappella ExpreSSS «Voice message»
2006 Diana Polenova «God Only Knows»
2006 Diana Polenova «Aquamarine»
2006 Катя Волкова & BastArt «Белая Богиня»
2005 A`cappella ExpreSSS «Middle of the river»
2003 A`cappella ExpreSSS «Magic moment»
2002 Cool&Jazzy «A cappella»
2000 BastArt «Кубоа»

Григорий и Николай Дулесовы (группа BastArt)
Дискография:
2010 Диана Поленова & BastArt «Бастилия»
2006 Катя Волкова & BastArt «Белая Богиня»
2004 BastArt «Эходелия»
2000 BastArt «Кубоа»

Игорь Князев и Игорь Шацкий (группа БОА, The Black Box Studio)
Дискография:
1996 БОА «Кафешантан»
2003 БОА «Взрослые мальчики в штаны не писают»

Дмитрий Геллер (кинорежиссёр, художник анимационного кино)
Фильмография:
2009-2010 м/ф «Воробей, который умел держать слово»
2006-2008 м/ф «Мальчик»
2004-2006 м/ф «Признание в любви»
2003-2004 м/ф «Ремесло»
2001-2003 м/ф «Маленькая ночная симфония»
1996-2001 м/ф «Привет из Кисловодска»
1997-1998 м/ф «Тайна это ты»

Серьезная, умная музыка, в основе которой лежит поп-рок с элементами арт-рока, фьюжн, трип-хопа и джаза, стала красивой!

При написании текстов использованы слова, которыми ранее пользовались Baudelaire, Eluard, Desnos, Prévert, Breton etc.

Работа аранжировщиков продолжает оставаться безупречной.

BastArt Nick Greg, Ekaterinburg, Russia

Follow
  • A Comment on vejamusic's
    Play
    Veja - 08 - Bela Bruneta at 1.41
    on May 23, 2014 19:04
  • A Comment on James Fatigue's
    Play
    Elle at 0.31
    on May 23, 2014 19:01
  • A Comment on Little nova sound's
    Play
    There comes a time at 4.04
    on April 29, 2014 17:49
  • A Comment on Nevidimki's
    Play
    Невидимки, смотрящие на ботинки - Найдена удобн... at 2.50
    on January 06, 2014 17:58

    обломался)

  • A Comment on Nevidimki's
    Play
    Невидимки, смотрящие на ботинки - Найдена удобн... at 2.00
    on January 06, 2014 17:58

    прошло две минуты, а никто так и не поет)

  • A Comment on Nevidimki's
    Play
    Невидимки, смотрящие на ботинки - Найдена удобн... at 0.40
    on January 06, 2014 17:57

    когда петь начнете)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Лента at 1.11
    on January 06, 2014 17:56

    дорога не бывает зла)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    В тёплом море at 1.11
    on January 06, 2014 17:55

    распускаешь карусель)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Chatting Cord at 1.11
    on January 06, 2014 17:54
  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Спайка at 1.11
    on January 06, 2014 17:53

    полоски огненных пространств)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Ответ at 1.11
    on January 06, 2014 17:53

    болото как дорога)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Чат at 1.11
    on January 06, 2014 17:52

    что ты не сделал)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    День прошёл at 1.11
    on January 06, 2014 17:51

    легкий разум куьарем летит)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Нить at 1.11
    on January 06, 2014 17:50

    ломкая нить)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Anymore at 1.11
    on January 06, 2014 17:49

    в хроме неба плывет гром)

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Пещерный лёд at 1.11
    on January 06, 2014 17:48

    лица странных зверей)

  • A Comment on sealight's
    Play
    I Am at 0.41
    on January 06, 2014 17:33
  • A Comment on kornei's
    Play
    10 Приходи (Be My Guest) at 0.17
    on May 30, 2013 04:44

    хорошо, а?

  • A Comment on Ethnoallan's
    Play
    Dokuzovic/Norberg/Skrobe - Cula Jesam at 1.14
    on May 29, 2013 09:48

    спасибо!

  • A Comment on vejamusic's
    Play
    Veja - Anka at 2.50
    on February 16, 2013 10:26

    хорошо)))

  • A Comment on Nevidimki's
    Play
    Невидимки, смотрящие на ботинки - Герои at 0.23
    on February 16, 2013 10:17

    heroes jast for one day)))

  • A Comment on vejamusic's
    Play
    Veja - Črni Orko at 0.02
    on August 31, 2012 16:03

    The begining is very good!!!

  • A Comment on Heligoland's
    Play
    Swallows Return at 1.12
    on February 03, 2012 17:29
  • A Comment on Bryan Ferry (Official)'s
    Play
    Bob Dylan's Dream at 1.04
    on December 20, 2011 15:47

    well done!!! best regards from Ekaterinburg!!!

  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Как снова at 0.29
    on December 20, 2011 14:59
  • A Comment on Ntta Ta Loonna's
    Play
    Что стало... (Weep) at 0.05
    on December 20, 2011 14:58
  • A Comment on Paul McCartney's
    Play
    My Valentine - Paul McCartney at 0.42
    on December 20, 2011 14:14
  • A Comment on Deep Forest official's
    Play
    Amber Opening at 1.25
    on September 02, 2011 10:51

    nice! very nice!

  • A Comment on Frederick Paysden's
    Play
    Everyday at 1.41
    on May 26, 2011 07:10
  • A Comment on "Evgeny Grinko"'s
    Play
    winter sunshine at 0.13
    on May 20, 2011 16:40

    много воздуха, это хорошо!

  • A Comment on Marie Elliott's
    Play
    Deutsch Dienstag: Wie eklig! at 0.09
    on May 18, 2011 11:59

    you are super!!!

  • A Comment on Paul McCartney's
    Play
    Hot As Sun / Glasses at 0.04
    on May 16, 2011 11:02

    i don't understood this

  • A Comment on elliemakesmusic's
    Play
    Ellie Makes Music - Nobody Needs To Know (origi... at 0.33
    on May 16, 2011 11:00

    i like this composition. thanks

  • A Comment on Gustavo Jacob's
    Play
    Gustavo Jacob - "...not even the rain..." at 2.52
    on May 13, 2011 15:18
  • A Comment on Katharina's
    Play
    phantom / ghost at 1.02
    on May 06, 2011 13:44

    nioe, peaceful

  • A Comment on La Fin Absolute du Monde's
    Play
    Why So Serious? at 0.27
    on May 03, 2011 17:20
  • A Comment on Hint's
    Play
    Smoke and Mirrors 5 (Dead Bamboo) at 0.16
    on May 03, 2011 17:10

    very good start

  • A Comment on GAF gam GAF maf's
    Play
    04 Faith at 0.45
    on May 03, 2011 17:02

    very good dense sound!

  • A Comment on Clapping Music's
    Play
    Clara Clara - Paper Crowns at 0.56
    on May 03, 2011 16:58

    courage and brave! cool

  • A Comment on sealight's
    Play
    White Walk at 1.36
    on May 03, 2011 16:56

    hello! may i ask... why words on English, but not French?

Share to WordPress.com

If you are using self-hosted WordPress, please use our standard embed code or install the plugin to use shortcodes.
Add a comment 0 comments at 0.00
    Click to enter a
    comment at
    0.00